vrijdag 6 juni 2008

Aftellen

De vakantie komt steeds dichter bij. Eindelijk eindelijk. We gaan naar een klein Frans eilandje in de Atlantische oceaan waar er volgens goede googlebronnen een microklimaat heerst. Ik weet niet of dat een garantie is op goed weer, want als het regent dan regent het toch en als de zon schijnt dan is het ook zo. Whatever, als de zon maar schijnt. :-)

Ik ben nog nooit zó toe geweest aan vakantie dan dit jaar. Voorbije maand was moordend druk en ik ben moe, moe, moe. Ik wil nu niets liever dan gewoon op mijn lui gat zitten, en misschien een beetje zonnebaden, beetje zwemmen, beetje wandelen, beetje uitwaaien, beetje met de Bloemen spelen, beetje Franse kaas eten, beetje met de voetjes in de zee, beetje lekkere croissantjes smikkelen, beetje boekjes lezen, beetje met de Bloemen in een bootje op de zee dobberen, beetje kruiswoordpuzzelen, beetje BBQ'en, beetje wijn drinken, beetje babbelen met Mijn Liefde en vanalles en nog wat een béétje, maar niet tevéél en gene stress en gene zever aan mijne kop alstublieft.

Al is het maar voor twee luttele weken op een jaar.

zondag 1 juni 2008

Kleine Bloem wordt groot


Tijd voor een derde Bloem? ;-)

Denkbeeldige tekening


Ziehier: een tekening van Grote Bloems boezemvriendin, Jummy. Gelukkig dat ze voorlopig enkel in fantasieland vertoeft want je zou er warempel nog schrik van krijgen. Een kloon van Jaws lijkt het wel. :-)
En blijkbaar is ze nog steeds jarig, want daarnet kwam Grote Bloem mij smeken: "Mamaaaaa, gaan we een kroon maken voor Jummy?"