zondag 20 september 2009

Dichtbijparadijs

Wat is het leven toch goed. Vooral sinds we enige tijd een nieuwe achtertuin hebben waar de Bloemen, samen met zoveel andere kinderen en hun ouders de tijd van hun leven kunnen doorbrengen.




Park Spoor Noord is een groot succes voor 't Stad. Volgens een recente enquète zou maar liefst 84 procent van de Antwerpenaren er hun zomerse ontspanning hebben gezocht. Inderdaad, tijdens de zomermaanden moest de plek niet onderdoen voor een doorsnee strand aan de Spaanse Costa, maar dan wel met een aangenaam publiek, echte speelfonteinen, een ondiepe waterpartij, een zand- en waterspeeltuintje, hangmatten en zandbakjes, grasheuvels die uitnodigen tot een flinke koprol en ravotpartij. Het lijkt of het luieren er opnieuw werd uitgevonden voor volwassenen, en kinderen er zich opnieuw kunnen verliezen in hun spel. En vooral, het blijft er proper, ondanks de ligging (Dam, Seefhoek) die niet meteen bekend staat als dé Antwerpse plek waar je van de grond kan eten. En de zomerbar zal niet lang meer open zijn, dus als u nog even wil nagenieten van de zomer, het zijn de laatste weken!

1 opmerking:

  1. Het is inderdaad een toffe locatie om eens 'buiten je kot' te komen. Volgend jaar willen we alvast met ons drietjes, jullie kroost én zwemgerief nog wel es meegaan!

    BeantwoordenVerwijderen