maandag 30 juli 2007

Zieke man en nog veel meer...

Mijn Liefde is ziek. Hij voelt zich lamlendig, koortsig heeft pijn in zijn buik en zijn rug en kreunt van tijd tot tijd zoals echte zieke mensen dat doen. Hij heeft waarschijnlijk net geen nierontsteking. Hoe komt men nu aan zoiets, vraagt een mens zich toch af? Hij moet een week thuisblijven, wat hij waarschijnlijk minder erg zal vinden.
Verder is onze grote bloem weer helemaal 'back'. Ze heeft het superdesuper naar haar zin gehad bij opa en oma. Naar de kinderboerderij gaan en frieten eten. Meer moet dat niet zijn voor zo'n kind.


Als opa en oma dachten dat ze ervan af waren, hebben ze het mooi mis. Want nu mogen ze ook nog eens een weekje onze kleine bloem onderhouden. En geloof me, dat betekent meer dan alleen water op tijd en stond. Ben eens benieuwd hoe groot hun wallen zullen zijn aan het eind van de week (gna gna).
Nu ja, je voelt je toch wel afgesneden hoor. Deel van een incompleet gezin. Je betrapt jezelf erop dat je naar een babyfoon luistert die niet aanstaat of je schiet midden in de nacht wakker om een tutje te gaan geven aan een baby die er niet is of je denkt ineens: oei, ik moet op tijd thuis zijn want mijn kleintje moet nog eten. Tja, het is niet wennen maar afkicken zeker?
Maar ze is in goeie handen, ons bloempje. Uit het verslag bleek immers dat ze al even enthousiast reageert (lees: hevig met armen en benen trappelen en breed glimlachen) als ze oma ziet, dan dat ze een blik van haar mama krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten